Sindikat Policije Hrvatske

10% popusta za članove SPH i članove njihovih obitelji, na školarinu jednog od financijski najdostupnijih studija u Zagrebu

VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE I SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE DOGOVORILI SU SURADNJU TEMELJEM KOJE ČLANOVI SINDIKATA I ČLANOVI NJIHOVE OBITELJI IMAJU 10% POPUSTA NA TROŠKOVE ŠKOLARINE JEDNOG OD FINANCIJSKI NAJPRIHVATLJIVIJIH STUDIJA U HRVATSKOJ A NAROČITO U ZAGREBU.

Daljnji razvoj RH i skori ulazak u EU su svakako razlozi zbog kojih bi trebali nastaviti sa obrazovanjem, i zbog kojih Vam nudimo mogućnost upisa na naše Veleučilište, tim više što je sada posljednja prilika za upis na neku od visokoškolskih ustanova za sve koji su završili trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a nisu polagali državnu maturu, jer od iduće godine, po sadašnjim saznanjima, upis će biti moguć samo uz završenu državnu maturu.

Veleučilište Hrvatsko zagorje također u akademskoj godini 2011./2012. omogućava upis na treću godinu stručnih studija kandidatima koji su završili dvogodišnji ili trogodišnji studij te stekli stupanj više stručne spreme iz područja srodnih studija smjera koji žele upisati.

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina djeluje već četvrtu godinu kroz tri stručna studijska programa i to Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment a u planu je otvaranje i studija za Graditeljstvo i Multimedije.

Od akademske godine 2011./2012. nastavu preddiplomskih stručnih studija smjerova Informatike i Prometne logistike, organizirati ćemo, u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, tako da će održavanja nastave biti omogućeno, osim u Krapini i u prostorima Obrtničke komore Zagreb u Zagrebu, Ilica 49.

Više o programima preddiplomskih stručnih studija:

OPERATIVNI MENADŽMENT
Menadžerske vještine koje se izučavaju na studiju Operativi menadžment imaju za cilj da se student osposobi za operativne menadžerske poslove u različitim područjima kao što su industrija, trgovina, građevinarstvo, špedicija, promet, logistika, turizam, ugostiteljstvo, komunalne i zdravstvene ustanove, upravne ustanove, državna uprava i drugo.
Usvajanjem znanja koje nudi studij Operativni menadžment studenti stiču kompetencije za:
samostalno osnivanje i vođenje poslova vlastite tvrtke, malih i srednjih poduzeća i ustanova, ili pružanje usluga drugim poduzetnicima
uspješno uključivanje u poslove vezane uz pojedine poslovne funkcije u velikim poduzećima
upravljanje poslovnim procesima
pokretanje gospodarskih projekata i studija
uspješno ostvarivanje dobrih vlastitih ili tuđih poduzetničkih ideja
rukovođenje manjim, srednjim i većim radnim cjelinama
obavljanje poslova iz područja marketinga, logistike, prometa, špedicije, osiguranja
nastavak osposobljavanja na drugim znanstvenim i stručnim institucijama

PROMETNA LOGISTIKA
Studiji logistike su noviji studiji kod nas iako je logistika vrlo stara djelatnost te je danas je prisutna u skoro svim ljudskim djelatnostima. Da bi se razjasnio pojam logistike najbolje je navesti definiciju usvojenu od Vijeća Europe :“ Logistika se definira kao upravljanje tokovima robe i sirovina, procesima izrade, završnih proizvoda i pridruženim informacijama od točke izvora do točke krajnje uporabe u skladu s potrebama kupaca.
Na studiju Pometne logistike studenti se obrazuju i osposobljavaju za:
stručne poslove osnivanja i samostalnog vođenja obrta, malog i srednjeg poduzeća te za uspješno uključivanje u poslove vezane uz pojedine poslovne funkcije
organizaciju i vođenje skladišta, distribucijskih centara i robnih terminala
obavljanje poslova u špediciji i osiguranju
organizacija i vođenje poslova u auto servisima, tehničkim pregledima, auto kućama
vođenje autoškola
organizacija i vođenje različitih logističkih sustava
organizacija prevoženja tereta i putnika u različitim prometnim granama
- daljnji nastavak studija na drugim znanstvenim i stručnim institucijama

Školarina za jednu godinu studija iznosi 18.000,00 kuna i moguće ju je platiti na 6 rata.

Sve detaljnije informacije o programima stručnih studija, dokumentima potrebnim za prijavu, detaljima prijave i razredbenog ispita, te upisima i školarinama, možete dobiti od 9 do 12 sati u prostorima Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49, prvi kat, tel. 01/4806-545 ili na telefon 049/382-125, 091/3800-203 te na www.vhzk.hr.