Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ZA ČLANOVE SPH I ČLANOVE NJIHOVE OBITELJI

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ZA ČLANOVE SPH I ČLANOVE NJIHOVE OBITELJI

ČLANOVI SPH –
POVJERENICI SPH –

Poštovani,

obaviještavamo sve članove Sindikata policije Hrvatske kako sukladno ekskluzivnom Aneksu ugovora između SINDIKATA POLICIJE HRVATSKE i CROATIA zdravstvenog osiguranja d.d. u narednom trajanju od 6 godina (15.3.2012. – 15.3.2018), niže Vam dostavljamo jedinstvenu ponudu godišnje premija dopunskog zdravstvenog osiguranja u navedenom razdoblju:
  • MJESEČNA PREMIJA DOPUNSKOG ZDRAVSTVENO OSIGURANJA Croatia zdravstvenog osiguranja d.d. U IZNOSU OD 65,00 KUNA MJESEČNO, ODNOSNO, 780,00 KUNA GODINŠNJE.
  • Dopunsko osiguranje CZO pokrivaju participaciju iz obveznog zdravstvenog osiguranja kao i polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a, ali još dodatno pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a, tzv. B listu lijekova što ne pokriva polica dopunskog osiguranja HZZO-a,

Obzirom da postojeći Ugovor za dopunsko zdravstveno osiguranje ističe s 15. ožujkom 2012. godine, svim dosadašnjim korisnicima dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO-a putem SPH će se na plaći za mjesec ožujak, koja se isplaćuje u mjesecu travnju 2012. godine umanjiti iznos obustave na plaću sa dosadašnjih 70,00 kn na 65,00 kn po polici (osiguranoj osobi)!

Napominjemo kako se cijena od 65,00 kn počinje primjenjivati s osiguranjem od 15. ožujka 2012. godine. 

S poštovanjem, 

Predsjednik SPH
Dubravko Jagić