Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

NOVA, POVOLJNIJA CIJENA Dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO

NOVA, POVOLJNIJA CIJENA Dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO

Poštovani, 

obavještavamo sve članove Sindikata policije Hrvatske da su
CROATIA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE d.d. i SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE, za sve postojeće i buduće korisnike CZO dopunskog osiguranja putem SPH, ugovorili novu, još povoljniju mjesečnu premiju:

  • IZNOS MJESEČNE PREMIJE DOPUNSKOG ZDRAVSTVENO OSIGURANJA Croatia zdravstvenog osiguranja d.d. OD 62,00 KUNA MJESEČNO, ODNOSNO, 744,00 KUNA GODIŠNJE.

  • Dopunsko zdravstveno osiguranje CZO POKRIVA participaciju iz obveznog zdravstvenog osiguranja kao i polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a, ali još dodatno pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a, tzv. B listU lijekova što ne pokriva polica dopunskog osiguranja HZZO-a.

Svim dosadašnjim korisnicima dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO-a putem SPH će se na plaći za studeni, koja se isplaćuje u prosincu 2013. godine, umanjiti iznos obustave na plaću sa dosadašnjih 65,00 kn na 62,00 kn po polici (osiguranoj osobi)!

Napominjemo kako se cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO-a od 62,00 kn počinje primjenjivati od 15. studenog 2013. godine.

Detaljne informacije oko navedenog možete dobiti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.

S poštovanjem,
Predsjednik SPH
Dubravko Jagić