Sindikat Policije Hrvatske

NOVA, POVOLJNIJA CIJENA Dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO

Poštovani,

obavještavamo sve članove Sindikata policije Hrvatske da su
CROATIA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE d.d. i SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE, za sve postojeće i buduće korisnike CZO dopunskog osiguranja putem SPH, ugovorili novu, još povoljniju mjesečnu premiju:

• IZNOS MJESEČNE PREMIJE DOPUNSKOG ZDRAVSTVENO OSIGURANJA Croatia zdravstvenog osiguranja d.d. OD 62,00 KUNA MJESEČNO, ODNOSNO, 744,00 KUNA GODIŠNJE.

• Dopunsko zdravstveno osiguranje CZO POKRIVA participaciju iz obveznog zdravstvenog osiguranja kao i polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a, ali još dodatno pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a, tzv. B listU lijekova što ne pokriva polica dopunskog osiguranja HZZO-a.

Svim dosadašnjim korisnicima dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO-a putem SPH će se na plaći za studeni, koja se isplaćuje u prosincu 2013. godine, umanjiti iznos obustave na plaću sa dosadašnjih 65,00 kn na 62,00 kn po polici (osiguranoj osobi)!

Napominjemo kako se cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja CZO-a od 62,00 kn počinje primjenjivati od 15. studenog 2013. godine.

Detaljne informacije oko navedenog možete dobiti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.

S poštovanjem,
Predsjednik SPH