PU BJELOVARSKA-BILOGORSKA

Testna promotivna akcija MAXtv To Go za sve korisnike VPN SPH T-Mobile mreže

Poštovani članovi,

temeljem izuzetno dobro prihvaćenog testnog promotivnog razdoblja besplatnog korištenja MAXtv To Go za sve korisnike VPN SPH T-Mobile mreže, koji je bio od 10. veljače do 29. travnja 2013. godine, Sindikat policije Hrvatske je s Hrvatskim Telekomom dogovorio nastavak testne promotivne akcije.

Svi članovi SPH, korisnici VPN SPH T-Mobile mreže, tijekom mjeseca svibnja, a zaključno do 29. svibnja 2013. godine, na privatnom dijelu računa (račun koji vam stiže na kućnu adresu), mogu aktivirati opciju MAXtv To Go uz mjesečnu naknadu od 1,00 kn. Testna promotivna akcija traje do 30. srpnja 2013. godine te će se po njenom završetku navedena usluga naplaćivati po službenom cjeniku HT-a na privatnom dijelu računa. Ukoliko će netko od korisnika htjeti prestati koristiti MAXtv To Go opciju, moći će istu deaktivirati u bilo kojem trenutku slanjem sms poruke sa sadržajem „D“ na broj 3636.

Kako se radi o velikom broju korisnika i pilot programu postoji određena vjerojatnost sistemske greške prilikom slanja SMS obavijesti ili obračuna usluge. Ukoliko nastanu ovakve okolnosti biti će promptno ispravljene, za što je nužno da se javite izravno u Sindikat policije Hrvatske ili na broj: 0800 9500.

Aktivacija opcije MAXtv To Go moguća je:

• slanjem SMS poruke sadržaja A na broj 3636. Poruku je potrebno poslati s pretplatničkog broja za koji se traži aktivacija opcija MAXtv To Go.

Napominjemo kako je slanje poruke za aktivaciju besplatno.

Gledajte 24 najpopularnija programa na MAXtv To Go-u, bilo kada i bilo gdje na: mobitelu ili tabletu.

S poštovanjem,
Predsjednik SPH