Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

PU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA

ekupi.hr - pogodnosti za članove SPH

ekupi.hr - pogodnosti za članove SPH

ekupi i Sindikat policije Hrvatske i ove godine nastavljaju poslovnu suradnju kojom je svim članovima SPH osigurano brzo i jednostavno naručivanje proizvoda iz asortimana portala ekupi.hr, uz posebne pogodnosti.
 
Za narudžbu proizvoda potrebno se prijaviti na https://www.ekupi.hr/hr/login s e-mail adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr. U slučaju da nemate e-mail adresu na domeni @sindikatpolicije.hr obratite se glavnom povjereniku glavne podružnice SPH u kojoj ste član.
 
Nakon registracije, na e-mail SPH, zaprimiti ćete registracijski link putem kojeg se prijavljujete (logirate) na www.ekupi.hr te će vam se po prijavi na portal ekupi automatizmom obračunati popust za određenu kategoriju proizvoda.
 
Kao dodatnu pogodnost članovima koji se prijave adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr  od strane ekupi osigurati će se popust od 5% na odabrane proizvode iz asortimana „Supermarket“  te prioritetna dostava na području RH. Kako bi se navedena pogodnost ostvarila, potrebno je prilikom pregleda košarice unijeti promo kod.
 
Kako biste zaprimili navedeni promo kod, prije obavljanja kupnje potrebno se javiti u GLAVNU PODRUŽNICU u kojoj ste član, koja će vam isti proslijediti i koji ćete moći iskoristiti više puta pri kupnji proizvoda iz asortimana „Supermarket“. Kod za popust vrijedi i može se iskoristiti do 1. srpnja 2020. godine i namijenjen je isključivo članovima Sindikata policije Hrvatske.
 
Također, ukoliko je na internet stranici eKupi aktivna akcija s kartičarskim kućama, članovi Sindikata policije Hrvatske  ostvarit će pravo na oba popusta ukoliko  kupuju proizvode koji su na aktivnoj kartičnoj akciji i proizvode iz asortimana „Supermarket“ do utvrđenog roka važenja popusta,  uz uvjet da je  plaćanje obavljeno karticom iz aktivne akcije s kartičarskom kućom.
 
Načine plaćanja pogledajte ovdje.
 
Svim kupcima u web trgovini eKupi podrška je dostupna svaki dan putem telefona, maila i chata.
 
Online web trgovini eKupi možete pristupiti ovdje.