PU OSJEČKO-BARANJSKA

24.11.2020.

Dobrodošlica polaznicima i polaznicama 16. naraštaja - članstvo u SPH

Poštovani polaznici/ce,

ovim putem koristimo priliku zaželjeti vam dobrodošlicu i čestitati na upisu u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2020./2021. godini.

S obzirom na ovogodišnje posebne okolnosti, pozivamo vas da se učlanite u Sindikat policije Hrvatske ispunjavanjem PRISTUPNICE za polaznike tečaja koju možete otvoriti OVDJE.

Ispunjavanjem pristupnice postajete član SPH te dobivate člansku iskaznicu i značku te prigodni dar koji će vam biti uručen na Policijskoj akademiji.

Stupanjem u članstvo Sindikata policije Hrvatske za vrijeme trajanja školovanja, pa do početka radnog odnosa ne naplaćuje vam se članarina.

Ispunjenu pristupnicu možete dostaviti na e-mail: 16.narastaj@sindikatpolicije.hr, a za sva pitanja vezano uz bilo kakvu pomoć uz školovanje i pogodnosti koje možete koristiti kao članovi SPH se možete obratiti g. Tomislavu Vincetiću, predstavniku Sindikata policije Hrvatske na Policijskoj akademiji i glavnom povjereniku SPH za PU zagrebačku, na broj mobitela: 098 98 29 734.

Želimo svim polaznicima i polaznicama Policijske akademije puno uspjeha u daljnjem školovanju!

Dokumenti