PU ŠIBENSKO-KNINSKA

11.01.2018.

Troškovi međumjesnog prijevoza za polaznike P 9 do P 12 naraštaja

Danas smo prema pomoćniku ministra unutarnjih poslova g. Anti Delipetru uputili dopis kojim smo upozorili na problematiku koja se javlja u pojedinim policijskim upravama/postajama u kojima se ne poštuje odredba novog Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike (NN 112/2017) o isplati naknade troškova prijevoza od početka njegove primjene te jednaka primjena iste za sve zaposlenike Ministarstva unutarnjih poslova, a u pogledu poštivanja prava na naknadu troškova i za sve polaznike P 9, P 10, P 11 i P 12 naraštaja.

Nastavno na navedeno, od Ministarstva smo zatražili  poštivanje odredbi o isplati naknade troškova prijevoza te jednaku primjenu istih za sve zaposlenike Ministarstva unutarnjih poslova, sukladno odredbi Kolektivnog ugovora, a radi ujednačavanja prakse te žurno izdavanje naloga prema svim policijskim upravama o obvezi poštivanja prava na naknadu troškova i za sve polaznike P 9, P 10, P 11 i P 12 naraštaja.

Dopis u cijelosti možete pročitati u nastavku.

Dokumenti