PU SISAČKO-MOSLAVAČKA

11.01.2021.

Prijava za privremeni smještaj u državnoj imovini - potres 29.12.2021.

Zaprimili smo određeni broj upita naših članova i članova njihovih obitelji, čiji su objekti stradali u potresom pogođenim područjima i nemaju adekvatan smještaj, o načinu prijave za privremeni smještaj u državnoj imovini.

Nastavno na navedeno, obavještavamo vas kako se sve informacije mogu dobiti na stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, na sljedećoj poveznici:

Na navedenoj poveznici nalazi se OBRAZAC pomoću kojega se može podnijeti prijava za privremeni smještaj u državnoj imovini.

Također, obrasci prijave za privremeni smještaj mogu se preuzeti i popuniti u sjedištima jedinica lokalne samouprave, dakle sjedištima gradova i općina potresom stradalih područja ili u područnoj službi Petrinja (Trg Matice Hrvatske 18, e-mail: petrinja@sduosz.hr) i Karlovac (Radićeva 27, e-mail: karlovac@sduosz.hr).

Popunjeni i potpisani obrasci mogu se dostaviti i putem maila: potres@sduosz.hr .

Na gore navedenoj poveznici dostupni su i ostali kontakti kojima se možete obratiti u svezi  informacija vezanih za privremeno stambeno zbrinjavanje.