Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

Rudeš: Izgradnja stanova za članove sindikata SPH

Rudeš: Izgradnja stanova za članove sindikata SPH

U našoj galeriji možete vidjeti nekoliko snimaka s gradilišta stambenog objekta u naselju Rudeš, Zagrebačka 126, gdje je u tijeku izgradnja stanova za članove sindikata osnivača Matica stanogradnje, među kojima je Sindikat policije Hrvatske, koji je idejni začetnik i nositelj takvog projekta stambenog zbrinjavanja članova sindikata udruženih u Matica stanogradnju.

Kao što je vidljivo iz snimaka, radovi su u punom zamahu. Trenutno je, nakon završenog iskopavanja i polaganja armature, u tijeku betoniranje podzemne etaže – buduće -2 etaže gdje će biti smještena garažna mjesta stanara navedene zgrade.

Obavještavamo vas da su za sve stanove u objektu G1 na navedenoj lokaciji potpisani predugovori, tj. dobili su svoje buduće kupce, članove sindikata, sukladno broju i udijelu svakog udruženog sindikata u ukupnom broju stanova.

Sve zainteresirane članove koji nisu uspijeli rezervirati stanove u navedenom objektu obavještavamo da nisu zakasnili već da su u tijeku pripreme i dogovori za nove objekte na navedenoj lokaciji i na nekim drugim lokacijama o čemu se možete informirati u Matica stanogradnji na telefone: 01.638.6431, 6386 428 i 5390 – 370 ili na mail info@sigmastan.hr

S poštovanjem,

Dubravko Jagić
Predsjednik SPH