Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

Tokić d.o.o. - pogodnosti za članove SPH

Tokić d.o.o. - pogodnosti za članove SPH

Poštovani članovi, 

sukladno Ugovoru o poslovnoj suradnji između tvrtke Tokić d.o.o. – vodećim prodajnim lancem autodijelova i Sindikata policije Hrvatske, u nastavku dostavljamo izmjene u realizaciji pogodnosti za članove SPH koje se odnose na cjelokupan asortiman.

Prije prve kupnje, potrebno je popuniti upitnik (u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član) te ispunjeni upitnik vratiti isključivo u Glavnu podružnicu SPH radi daljnje realizacije.

Po dostavi popunjenog upitnika, na kuću adresu će vam biti dostavljena KARTICA VJERNOSTI.

Kupovina robe uz ostvarivanje pogodnosti iz asortimana tvrtke Tokić d.o.o. moći će se obaviti isključivo uz predočenje članske iskaznice SPH, osobne iskaznice i Kartice vjernosti.

Za članove SPH dogovoreni su sljedeći popusti:
- do 20% popusta na plaćanje karticama na rate
- do 25% popusta na plaćanje gotovinom.

Članske pogodnosti možete iskoristiti u svim poslovnicama Tokić na području Republike HrvatskePogodnosti se ostvaruju na blagajni i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama.

Lijep pozdrav,

Sindikat policije Hrvatske

 

Povodom obilježavanja 25 godina poslovanja tvrtke Tokić d.o.o. organiziramo VELIKU NAGRADNU IGRU – „TOKIĆ – 25 GODINA S VAMA“ koja će početi u ponedjeljak 3.8.2015. i trajati do 21.11.2015.

Izvlačenje sretnih dobitnika održati će se na eventu obilježavanja 25 godina tvrtke Tokić 28.11.2015. u Zagrebu.

Uz svaki izdani račun čija je kupnja veća od 100,00 kn s uključenim PDV-om dobiti će te 1 kupon koji trebate ispuniti i ubaciti u kutiju za nagradnu igru. (Obavezno čuvajte original račun do kraja nagradne igre kao dokaz valjanog sudjelovanja u istoj.)

 

Ovim putem pozivamo Vas da sudjelujete u nagradnoj igri i očekuje Vas ukupno 150 nagrada.