Obavijest – zaduživanje zimske odore (vježbenici)

Poštovani,

dana 15. listopada 2015. godine od Ministarstva unutarnjih poslova smo zatražili da se za sve vježbenike koji su 3. kolovoza 2015. godine započeli s radom u MUP-u osigura zaduživanje zimskih dijelova odora.

Sukladno navedenom, obavještavamo Vas da smo zaprimili obavijest kako je, nakon našeg dopisa broj 663/15., svim ustrojstvenim jedinicama MUP-a poslana uputa u kojoj je navedeno da nabava zimskih dijelova odore teče sukcesivno u narednih mjesec dana, te će se prvo isporučivati u PU na kontinentalnom dijelu RH.

Napominjemo kako je sama nabava ograničena i uvjetovana postupkom javne nabave te zbog toga postoji mogućnost žalbe bilo kojeg sudionika javne nabave i dr. Samim time, teško je izvršiti planiranje da sam postupak bude dovršen s točno odrađenim datumom, već često dolazi do produljenja odgoda i rokova.

S tim u vezi, policijske uprave dobile su uputu da u prijelaznom razdoblju organiziraju rad vježbenika na način da ih se raspoređuje na tzv. uredske poslove, odnosno tamo gdje neće biti izloženi nepovoljnim vremenskim uvjetima.

S poštovanjem, 
_x000D_
Predsjednik SPH_x000D_
Dubravko Jagić

PODIJELI