ekupi.eu – pogodnosti za članove SPH

• 04. listopada. 2023.

Ova pogodnost je istekla.

Poštovani članovi,

eKupi i Sindikat policije Hrvatske i ove godine nastavljaju poslovnu suradnju kojom je svim članovima SPH osigurano brzo i jednostavno naručivanje proizvoda iz asortima portala ekupi.eu.

Samo za članove SPH osiguran je dodatni popust na odabrane kategorije proizvoda:

10% popusta na sve torbe i školski pribor

– 10% popusta na sve parfeme
– 10% popusta na sve ručne satove
– 10% popusta na sve igračke i opremu za bebe
– 10% popusta na sve od sportske opreme i dodataka prehrani
– 5% popusta na auto opremu (ne vrijedi za auto gume)
– 5% popusta na sve za dom i vrt

Kako biste uspješno iskoristili gore navedene popuste, potrebno je prijaviti (registrirati ) se na www.ekupi.eu s e-mail adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr. U slučaju da nemate e-mail adresu na domeni @sindikatpolicije.hr obratite se Glavnom povjereniku Glavne podružnice SPH u kojoj ste član.

Nakon registracije, na mail SPH zaprimit ćete registracijski link putem kojeg se prijavljujete (logirate) na www.ekupi.eu te će vam se po prijavi na portal ekupi, automatizmom obračunati gore navedeni popust za određenu kategoriju proizvoda.

Naručene proizvode možete platiti obustavom s plaće do 3 rate (obrazac Izjave možete preuzeti/zatražiti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član), Diners, American Express te Mastercard i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata bez kamata ili jednokratno ostalim karticama, gotovinom prilikom dostave te Internet bankarstvom.

Želite li platiti na 3 rate putem Izjave o obustavi plaće:

– odaberite virmanski način plaćanja i u napomenu navedite „SPH – obustava s plaće na 3 rate
– nakon odrađene narudžbe, u najkraćem roku Glavnom povjereniku dostavite Izjavu o obustavi plaće ovjerenu od strane Računovodstva MUP-a.

S poštovanjem,

Predsjednik SPH