HŽ PP – Novi uvjeti prijevoza temeljem Iskaznice K-50

• 04. listopada. 2023.

Ova pogodnost je istekla.

Poštovani članovi,

nastavno na naše obavijesti objavljene 22.10.2014. godine i 13.03.2015. godine o pogodnostima koje članovi Sindikata policije Hrvatske mogu ostvariti u HŽ Putničkom prijevozu, obavještavamo vas kako smo danas, 1.10.2015. godine, zaprimili ažuriranu obavijest HŽ PP-a vezano za pojedinačna prava nositelja i korisnika prava.

Ujedno, dostavljamo i dodatno pojašnjenje HŽ PP-a:

Svi članovi SPH, a korisnici usluga HŽ PP-a, koji koriste iskaznicu K-50 za pojedinačna putovanja na udaljenosti do 25 km gdje im se ne obračunava popust 40% mogu na putničkoj blagajni gdje su kupili iskaznicu K-50 zatražiti povrat novca. Novac će im biti vraćen za period kada skaznicu neće više koristiti, tj. plaćena cijena Iskaznice K-50 podijelit će se s 12 te pomnožiti s brojem korištenih mjeseci (cijeli mjesec). Dobiveni iznos se oduzima od plaćene cijene iskaznice i razlika se vraća putniku.

Navedene obavijesti dostavljamo u nastavku.

S poštovanjem,

Predsjednik SPH
Dubravko Jagić

01-10-2015 HŽ PP – novi uvjeti prijevoza temeljem I K-50 – pojedinačna putovanja nositelja i korisnika prava.PDF