NOVA ČLANSKA ISKAZNICA SINDIKATA POLICIJE HRVATSKE

Ova pogodnost je istekla.

Poštovani članovi,

_x000D_
zadovoljstvo nam je predstaviti vam novu člansku iskaznicu Sindikata policije Hrvatske koja je unaprijeđena, kako vizualno, tako i u novim mogućnostima njene primjene.

_x000D_
U želji da članovima Sindikata policije Hrvatske (SPH) olakšamo način ostvarivanja pogodnosti prilikom kupnje roba i usluga putem obustave na plaću, odlučili smo unaprijediti dosadašnji način ostvarivanja navedenih pogodnosti. Dosadašnje pogodnosti ste mogli koristiti isključivo predočenjem članske iskaznice uz potvrdu SPH i MUP-a o slobodnom dijelu plaće te na taj način ostvariti mogućnost plaćanja putem obustave od plaće.

_x000D_
Navedeni način realizacije obustave na plaći stvarao je problem jer je ishođenje potvrda o slobodnom dijelu plaće iziskivao odlazak u računovodstvo, koje se nalazi u sjedištu MUP-a ili policijske uprave, što je često mjesto različito od vašeg mjesta rada ili stanovanja.

_x000D_
Zbog svega navedenoga, naš cilj je modernizacija načina korištenja članskih iskaznica, tj. da se sa članskom iskaznicom dokazuje članstvo u SPH i da se, pored toga, članska iskaznica može koristiti kao sredstvo autorizacije obustava na plaću (administrativne zabrane). Time se ostvaruje poboljšanje, pojednostavljenje i tehnološki napredak mogućnosti plaćanja roba i usluga putem obustave na plaću kod poslovnih subjekata s kojima je SPH ugovorio povoljnije uvjete za članove. Naime, uvodi se autorizacija obustave na plaću putem POS uređaja, na prodajnim mjestima poslovnih partnera u cijeloj RH, bez dodatne papirologije – više vam neće trebati pisana i ovjerena izjava o obustavi na plaću. Navedenim se omogućuje izravno korištenje pogodnosti prilikom kupnje te automatski izračun visine obustava i njihova realizacija izravno na plaći.

_x000D_
Autorizacija obustava na plaću provodit će se putem vašeg PIN-a koji ćete dobiti naknadno. Naknadno ćete dobiti i korisničko ime i lozinku za pristup pregledu vaših realiziranih obustava za kupnju roba i usluga, uz autorizaciju iskaznicom SPH, na web portalu www.union4you.hr .

_x000D_
Također, bit će vam predstavljen popis poslovnih partnera kod kojih je moguće koristiti iskaznicu kao sredstvo autorizacije/obustave te pogodnosti koje ćete pri tom moći koristiti. Plan je proširenje korištenja navedene mogućnosti na što veći broj poslovnih subjekata kako bi članovima time omogućili što povoljnije uvjete plaćanja roba i usluga (sukladno našoj statutarnoj obvezi) te time, barem donekle, pridonijeli poboljšanju položaja članova smanjenjem troškova kroz ugovaranje povoljnosti pri kupnji roba i usluga.

_x000D_
Na kraju, naglašavamo, oni članovi koji ne žele koristiti člansku iskaznicu kao sredstvo autorizacije obustave na plaću, iskaznicu će moći koristiti isključivo u svrhu dokazivanja članstva u SPH dok će mogućnost autorizacije obustave na plaći biti onemogućena. U bilo kojem trenutku ćete navedenu mogućnost moći aktivirati u Glavnoj podružnici SPH gdje ste član prilikom čega će vam se dodijeliti i PIN.

S poštovanjem,

Predsjednik SPH,
_x000D_
Dubravko Jagić

 33_22-01-2014 članovi i povjerenici – nova članska iskaznica SPH.pdf

PODIJELI