• 11. lipnja. 2024.

Udobna garnitura, krevet i madraci na kojem ćete se uvijek buditi svježi i odmorni, prostrani ormari, moderna kuhinja po mjeri, blagovaonski stol i stolice koje okupljaju cijelu obitelj…

Kao najveći proizvođač namještaja u regiji, Prima dizajnira namještaj koji svojim izgledom slijedi svjetske trendove i želje kupaca. Naš namještaj svojom razinom kvalitete materijala, funkcionalnosti i rješenja gradi povjerenje te omogućuje kupcima da urede ono najvažnije, svoj dom, potpuno po svojim željama i po prihvatljivoj cijeni. Prima je prijatelji vašeg doma već gotovo 30 godina. Modernu ponudu namještaja i dekoracija za opremanje doma, vikendice ili apartmana pronađite na u jednom od 55 Prima salona diljem Hrvatske ili na Prima webshopu.

Posjetite najbliži Prima salon i uštedite svakom kupovinom! Svi članovi Sindikata policije Hrvatske mogu ostvariti 30-50% uštede na sav namještaj.

Uštede se ne zbrajaju i međusobno se isključuju te ne vrijede na webshopu.

Sve dodatne informacije o pogodnostima za članove Sindikata policije Hrvatske možete saznati u obližnjem Prima salonu ili kontaktiranjem korisničke službe.

Put do povoljne kupovine u Prima salonima je jednostavan!

Članovi Sindikata ostvaruju pravo na pogodnosti uz predočenje članske iskaznice Sindikata policije Hrvatske ili Potvrde o članstvu u Sindikatu izdane od strane glavne podružnice Sindikata policije Hrvatske i predočenje osobne iskaznice.

Osim toga, pri posjeti svog najbližeg Prima salona učlanite se u Prima klub kako biste ostvarili pristup i drugim Prima pogodnostima poput skupljanja bodova za dodatne uštede ili posebnih rođendanskih pogodnosti.

U Prima salonima pronađite udobnost za zasluženi odmor nakon posla!