Sindikat Policije Hrvatske

BE NATUR proizvodi

Nastavljamo dobru suradnju s brendom Be Natur, koji je na tržištu predstavio nove proizvode, a za članove SPH dogovorili smo poseban popust.

Niže navodimo proizvode koje članovi SPH mogu naručiti:

• Be Natur magnezij u spreju - sprej s magnezijem nanosi se preko kože, stvoren kako bi pomogao osobama i sportašima za brzu nadoknadu magnezija i koji prolaze kroz teže fizičke napore za opuštanje mišića, te kao pomoć prilikom neutralizacije neugodnih mirisa, međutim, ovaj preparat mogu primjenjivati svi koji nastoje poboljšati svoj status magnezija u organizmu.
  • Be Natur Iconic Mg MPC - preparat je nastao inovativnom metodom koja se bazira na strukturiranju otopine koji magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se nanosi transdermalno, dermatološki je testiran i prikladan je i za osjetljivu kožu.
  • Deep Sleep MPC
  • D3 MPC - osnažuje imunološki sustav Protuupalna svojstva Omogućuje snažnije mišiće, kosti i zube “Vitamin sunca” – nedovoljan unos kod većine stanovništva Nadomjestak se preporučuje: Djeci Starijim osobama Ženama nakon menopauze Trudnicama Osobama s prekomjernom tjelesnom težinom Osobama koje žive u zagađenim područjima Svima za vrijeme slabog intenziteta sunca Aktivna tvar: jedna tableta sadrži 25 µg / 1000 IU vitamina D3 Ugodne tablete topljive u ustima izvrsnog okusa Bez dodatnih šećera, konzervansa i umjetnih okusa Preporučena upotreba: 1 tableta dnevno, otopiti u ustima, voda nije potrebna. Pakiranje: 60 tableta u posudi.
  • Vitamin C + MPC - u mikroniziranom prahu s probiotikom.
  • CBD pure 500 mg MPC - sadrži 100% organsko ulje sjemenki konoplje i ekstrakt kanabisa sativa ekstrahirano pomoću CO2.
  • CBD power 2400 mg MPC - sadrži smolu kanabisa ekstrahiranu pomoću CO2.
Poštarina je cca. 20,00 kuna po pošiljci.

Za informacije o cijeni molimo da se obratite u glavnu podružnicu u kojoj ste član.

Proizvodi se naručuju putem narudžbenice koju je potrebno zatražiti u glavnoj podružnici.