Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

Nove tarife u SPH VPN HT mobilnoj mreži - ažurirana ponuda - 24.08.2023.

 
Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u NOVIM tarifama u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 24. kolovoza 2023. godine.
 
Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). 
 
Ukoliko iz dosadašnjih tarifa (MINI, START, BASIC, ADVANCED, GOLD, PREMIUM I EXCLUSIVE) u kojima ste produljili ugovornu obvezu i naručili uređaj želite prijeći u neku od novih tarifa, isto je moguće sukladno migracijskim pravilima, ali samo u opciju nove tarife s naknadom uz kupnju uređaja. U tarifu s naknadom bez kupnje uređaja moguće je prijeći samo prilikom kreiranja nove ugovorne obveze, odnosno u slučaju produljenja ugovorne obveze nakon isteka stare ili prilikom kreiranja novog priključka.
 
Prilikom odabira produljenja ugovorne obveze u tarifama bez kupnje uređaja nije moguće naknadno prijeći u tarife uz kupnju uređaja dok ne istekne ugovorna obveza.
 
Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.
 
U letcima možete potražiti i:
 
  • Opis tarifa
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Dodatne plaćene opcije
  • Promo ponudu uređaja - Xiaomi električni romobili
  • Promo ponudu uređaja - Hero uređaji (Xiaomi Redmi Note 12)

 

Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.
 
Mogućnost aktivacije e-računa:
 
Račune za VPN uslugu (i mjesečne naknade i potrošnju) moguće je zaprimati putem e-maila. Zahtjevi za aktivaciju e - računa dostavljaju se slanjem e-maila na SPH_el.racun@t.ht.hr. E-mail mora sadržavati podatke o pretplatničkom broju, imenu i prezimenu osobe na koju glasi priključak i e-mail adresu na koju će HT slati račune.