Nove tarife u SPH VPN HT mobilnoj mreži – ažurirana ponuda – 03.07.2023.

Ova pogodnost je istekla.

Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u NOVIM tarifama u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 3. srpnja 2023. godine.

Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima).

Ukoliko iz dosadašnjih tarifa (MINI, START, BASIC, ADVANCED, GOLD, PREMIUM I EXCLUSIVE) u kojima ste produljili ugovornu obvezu i naručili uređaj želite prijeći u neku od novih tarifa, isto je moguće sukladno migracijskim pravilima, ali samo u opciju nove tarife s naknadom uz kupnju uređaja. U tarifu s naknadom bez kupnje uređaja moguće je prijeći samo prilikom kreiranja nove ugovorne obveze, odnosno u slučaju produljenja ugovorne obveze nakon isteka stare ili prilikom kreiranja novog priključka.

Prilikom odabira produljenja ugovorne obveze u tarifama bez kupnje uređaja nije moguće naknadno prijeći u tarife uz kupnju uređaja dok ne istekne ugovorna obveza.

Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.

U letcima možete potražiti i:

• Opis tarifa
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Dodatne plaćene opcije
  • Promo ponudu uređaja – Eco-friendly iPhone
  • Promo ponudu uređaja – Hero uređaji (Samsung Galaxy)

Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.

Mogućnost aktivacije e-računa:

Račune za VPN uslugu (i mjesečne naknade i potrošnju) moguće je zaprimati putem e-maila. Zahtjevi za aktivaciju e – računa dostavljaju se slanjem e-maila na SPH_el.racun@t.ht.hr. E-mail mora sadržavati podatke o pretplatničkom broju, imenu i prezimenu osobe na koju glasi priključak i e-mail adresu na koju će HT slati račune.

Dokumenti: