PU BJELOVARSKA-BILOGORSKA

Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u NOVIM tarifama u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 8. prosinca 2022. godine.

Novost u ponudi je "Eco-friendly" model pametnog telefona iPhone. Riječ je o obnovljenim uređajima koji izgledaju i rade kao novi, a pritom su ekološki prihvatljiviji te dolaze uz nižu cijenu i čak 24 mjeseca jamstva. Količina uređaja je ograničena i traje do isteka zaliha!

U ponudi "Eco-friendly" modela su iPhone SE 2020/64 GB i iPhone 8/64 GB Space Gray.

Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). U starim tarifama više neće biti moguće produljiti ugovorne obveze, ali u istima možete ostati do trenutka dok ne odlučite promijeniti tarifu ili produljiti ugovornu obvezu. Tada ćete moći odabrati neku od novih tarifa koje su se počele primjenjivati s datumom 10. lipnja 2021. godine.

Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.

Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.

Korisničke podatke za webapp.SPH, kao i dodatne informacije (rok za predaju zahtjeva, detaljne upute oko SPH VPN-a i dr.) možete dobiti u glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.

U letcima možete potražiti i:
  • Opis tarifa
  • Specifikaciju T Phone i T Phone PRO uređaja
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Opće uvjete za mobilne usluge
  • Cjenik za produljeno i druge vrste jamstva za uređaje
  • Osiguranje uređaja - detaljno objašnjenje što koja vrsta jamstva uključuje
Popis dodatnih opcija koje možete aktivirati na zahtjev pozivom prema Službi za korisnike.