Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

PU KARLOVAČKA

povratak
Podijeli s prijateljima:
15.05.2023.

Potpisivanje Dodatka II. Kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike

Slijedom zaprimljenih upita obavještavamo vas kako je potpisivanje Dodatka II. Kolektivnom ugovora za državne službenike i namještenike planirano za petak, 19. svibnja 2023. godine.
 
Neovisno o navedenom, obavještavamo vas kako se samim Dodatkom II. ugovaraju dodatna veća prava za članove sindikata koji su pregovarali o Kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike u odnosu na ostale zaposlenike, na način da će se u 2023. godini regres za korištenje godišnjeg odmora isplatiti u visini od 250,00 eura za državne službenike i namještenike, a u visini od 300,00 eura za državne službenike i namještenike, članove sindikata koji su pregovarali o Kolektivnom ugovoru.
 
Obzirom da je samim Dodatkom II. predviđeno da će se uvećani regres moći isplatiti samo onim članovima o kojima je sindikat obavijestio poslodavca najkasnije do dana isplate istoga, obavještavamo vas kako je proteklih godina isplata regresa bila sredinom lipnja, tako da ćemo tek nakon potpisivanja samog Dodatka II. obavijestiti sve potencijalne buduće članove o zadnjim rokovima za upis u Sindikat policije Hrvatske, a radi ostvarivanja prvog uvećanog prava iz Dodatka II. za članove Sindikata policije Hrvatske (regresa za 2023. godinu).