PU LIČKO-SENJSKA

13.02.2024.

Obavještavamo vas kako smo danas, 13. veljače 2024. godine, zaprimili Rješenje Povjerenstva za utvrđivanje reprezentativnosti o reprezentativnosti sindikata za kolektivno pregovaranje o sklapanju Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike, kojim je potvrđeno da je Sindikat policije Hrvatske i dalje najbrojniji i većinski reprezentativni sindikat u državnim službama, a drugi reprezentativni sindikat je Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a.

Slijedom navedenog, ovim putem nastavljamo sa svim našim aktivnostima za poboljšanje položaja svih državnih službenika i namještenika, obzirom na to da Sindikat policije Hrvatske kao većinski sindikat pregovara i sklapa kolektivni ugovor kojim se uređuju prava svih zaposlenika državnih službi te i sam djeluje već u gotovo svim državnim tijelima.

U nastavku vam dostavljamo Rješenje o reprezentativnosti sindikata za kolektivno pregovaranje o sklapanju Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike.

Zahvaljujemo svim našim članovima na ukazanom povjerenju te ćemo to povjerenje opravdati daljnjim radom na poboljšaju materijalno radnog statusa svih zaposlenih u državnim službama.

Dokumenti