Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

PU VARAŽDINSKA

povratak
Podijeli s prijateljima:
13.02.2024.

Rješenje o reprezentativnosti sindikata za kolektivno pregovaranje o sklapanju Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike

Obavještavamo vas kako smo danas, 13. veljače 2024. godine, zaprimili Rješenje Povjerenstva za utvrđivanje reprezentativnosti o reprezentativnosti sindikata za kolektivno pregovaranje o sklapanju Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike, kojim je potvrđeno da je Sindikat policije Hrvatske i dalje najbrojniji i većinski reprezentativni sindikat u državnim službama, a drugi reprezentativni sindikat je Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a.
 
Slijedom navedenog, ovim putem nastavljamo sa svim našim aktivnostima za poboljšanje položaja svih državnih službenika i namještenika, obzirom na to da Sindikat policije Hrvatske kao većinski sindikat pregovara i sklapa kolektivni ugovor kojim se uređuju prava svih zaposlenika državnih službi te i sam djeluje već u gotovo svim državnim tijelima.
 
U nastavku vam dostavljamo Rješenje o reprezentativnosti sindikata za kolektivno pregovaranje o sklapanju Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike.
 
Zahvaljujemo svim našim članovima na ukazanom povjerenju te ćemo to povjerenje opravdati daljnjim radom na poboljšaju materijalno radnog statusa svih zaposlenih u državnim službama.
 

Dokumenti