Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

povratak
Podijeli s prijateljima:
11.08.2021.

Sindikalni susret Sindikata policije Hrvatske – Trogir 2021.

Obavještavamo vas kako je danas, 11. kolovoza 2021. godine, vodeći računa o dosad iskazanom interesu prijavljenih te trenutnim epidemiološkim mjerama, Predsjedništvo SPH donijelo odluku kako će se ove godine, u skladu s pozitivnim iskustvima od prošle godine, organizirati Sindikalni susret SPH.
 
Sindikalni susret organizirat će se bez sportskih natjecanja, s naglaskom na odmoru i druženju,  kako bismo našim članovima omogućili nekoliko dana zabave i opuštanja na našem Jadranu, a isti će se održati od 26.-29. kolovoza 2021. godine u Hotelu Medena u Trogiru.
 
Slijedom navedenog, obavještavamo vas kako će za sudjelovanje na Sindikalnom susretu SPH biti potrebno predočenje važeće COVID potvrde, a u skladu s epidemiološkim mjerama propisanim od strane Stožera civilne zaštite RH.
 
Navedenu potvrdu mogu dobiti:
  • Osobe cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije.
  • Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa. Negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka. Negativan nalaz PCR testa ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sata od uzimanja uzorka.
  • Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa
      Navedene potvrde biti će potrebno predočiti glavnom povjereniku, povjereniku ili osobi zaduženoj za prikupljanje COVID potvrda prilikom ulaska u vozilo organiziranog prijevoza ili po dolasku u Hotel (ukoliko putujete privatnim prijevozom). Napominjemo da je sudjelovanje na sindikalnom susretu moguće isključivo uz predočenje COVID potvrda.
 
      Za sve daljnje informacije molimo da se obratite u glavnu podružnicu u kojoj ste član.